EJC Lignano ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น Op ...

EJC Lignano ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น Op vrijdag 19 april reisden Kiki, Jona en Ramadan af naar de eerste Europacup van dit jaar in Lignano, Italie. Deze sterke Junioren cup was met deelnemers uit ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง en nog twintig andere nationaliteiten weer sterk bezet. Jona en Kiki mochten beiden meteen de eerste dag de mat op en wonnen allbei snel hun eerdte partij. In het vervolg vab het toernooi ging het door een foutje echter mis en strandde ze in de voorronde. Balen dus, maar wel weer een ervaring en een aantal leerpunten reiker waar ze tijdens de trainingsstage meteen mee aan de slag konden op maandag en dinsdag. Op zondag was het tijd voor ontspanning en trokken onze knokkers samen met de collegaโ€™s en reisgenoten van TopJudo Utrecht naar het mooie Venetie voor wat sight seeing en bijbehorende estetic ๐Ÿคณ Op maandag ging de knop weer om en werd er keihard gewerkt tijdens de 3 sterke randoritrainingen aan de ontwikkelpunten. Op naar de volgende cup in Malaga ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ. Ramadan en Marcel dank voor het coachen/begeleiden en Irene voor de gezelligheid. #zonderlolgeenontwikkeling #aimforthetop #topjudoamsterdam #topjudoutrecht #ejc #trusttheproces #bloedzweetentranen #judo
No items found.
No items found.
No items found.
Meer

BEN JIJ AL FAN?

Word nu fan

Bij TopJudo Amsterdam hebben we ambitieuze plannen. Veel van die plannen kosten geld en energie. Gelukkig helpen onze betrokken fans ons op allerlei manieren. Jij toch ook?

SAMEN TRAINEN, SAMEN BETER WORDEN

Als judoka beleef je bij TopJudo Amsterdam een onvergetelijke tijd. Je bent bloedserieus bezig met je sport, maar tussendoor heb je de grootste lol. Van keihard samen trainen wordt iedereen beter. We leggen de lat hoog. Interesse?

Train mee