Trainingsstage Twente โ˜˜๏ธ๐Ÿฅ‹โšฝ๏ธ๐Ÿ“๐Ÿ”ฅ Afgelopen ...

Trainingsstage Twente โ˜˜๏ธ๐Ÿฅ‹โšฝ๏ธ๐Ÿ“๐Ÿ”ฅ Afgelopen drie dagen heeft een deel van onze selectie judokaโ€™s onder bezielende leiding van meester Justin en juf Marijke deelgenomen aan de trainingsstage van TopJudo Twente in Markelo. Er werden heel veel randoriโ€™s gedraaid met onze maatjes uit andere delen van het land en tussen de trainingen door was er veel tijd voor ontspanning. We zaten in een prachtig buitenverblijf en veel van de Amsterdamseknokkers kwamen in aanraking met iets wat ze eigenlijk alleen van boeken en de tv kenden: natuur, groengras, vogels, koeien en schapen en veel ruimte om te voetballen en fikkie te stokken. Sommige hadden het zo naar hun zin dat ze zelfs hun telefoon vergaten te pakken. Kortom drie geweldige dagen. Justin, Arnold en Marijke dank voor de begeleiding en Diks bedankt voor het vervoer. Stijn dank voor de uitnodiging en TopJudo Twente dank voor de gastvrijheid, we zijn er volgens jaar zeker weer bij๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #talentontwikkeling #stilstaanisachteruitgang #natuur #topjudoamsterdam #topjudotwente #gastvrijheid #judolife #gezelligheid #vuurtje
No items found.
No items found.
No items found.
Meer

BEN JIJ AL FAN?

Word nu fan

Bij TopJudo Amsterdam hebben we ambitieuze plannen. Veel van die plannen kosten geld en energie. Gelukkig helpen onze betrokken fans ons op allerlei manieren. Jij toch ook?

SAMEN TRAINEN, SAMEN BETER WORDEN

Als judoka beleef je bij TopJudo Amsterdam een onvergetelijke tijd. Je bent bloedserieus bezig met je sport, maar tussendoor heb je de grootste lol. Van keihard samen trainen wordt iedereen beter. We leggen de lat hoog. Interesse?

Train mee