Wedstrijdadministratie

De wedstrijdadministratie is te bereiken op wedstrijdadministratie@topjudoamsterdam.nl

Wedstrijdregels

Voor een succesvol en leerzaam verloop van toernooien heeft TopJudo Amsterdam enkele wedstrijdregels opgesteld. Wij verwachten dat judoka’s en ouders kennis nemen van deze regels en deze zorgvuldig naleven. De regels zijn hier na te lezen: Wedstrijdregels TopJudo Amsterdam

Toernooischema

Driemaal per jaar ontvangen de judoka’s -15 en ouder per e-mail een toernooirooster voor de komende periode met een indeling van toernooien per judoka. De judoka’s -12 jaar volgen hun wedstrijdprogramma via de eigen club. Judoka’s die wekelijks meetrainen bij TJA kunnen worden uitgenodigd voor extra teamtoernooien waar we uitkomen onder de vlag van TopJudo Amsterdam. Voor het meest actuele rooster van wedstrijden en stage zie onze kalender.

Inschrijfgeld en restitutie

Voorafgaand aan de inschrijving van elke wedstrijd of trainingsstage ontvangen judoka’s een bericht van de wedstrijdadministratie. De judoka’s hebben dan de mogelijkheid om zich aan- of af te melden. Bij afmeldingen na inschrijving geldt dat inschrijfkosten (en bij stages ook reis- en verblijfskosten!) voor rekening van de judoka komen. Dit alles gebeurt per e-mail (wedstrijdadministratie@topjudoamsterdam.nl). Het is dus belangrijk dat je jouw e-mail goed in de gaten houdt!