TopJudo Amsterdam is op zoek naar sponsors!

Onder het motto ‘Samen trainen, Samen beter worden’ begeleidt Topjudo Amsterdam getalenteerde judoka’s uit Amsterdam e.o. naar de Top!

Voor deze talentvolle, gemotiveerde judoka’s zijn wij op zoek naar sponsoren die jonge sporters een warm hart toedragen en financieel willen ondersteunen: Samen op weg naar de TOP!

Een sponsorpakket op maat, wensen, ideeën: we gaan graag met u in gesprek om te komen tot een mooie samenwerking waarbij de ondersteuning en begeleiding van onze judoka’s in hun ontwikkeling van talent naar topper voorop staat!

Voor informatie: sponsoring@topjudoamsterdam.nl


Vrienden van Topjudo Amsterdam

Vrienden van Topjudo Amsterdam bestaat uit mensen die de judosport – en de judoka’s van TopJudo Amsterdam in het bijzonder – een warm hart toedragen.

Vijf kampioenen van Noord-Holland, 1 Nederlands Kampioen en ook nog eens tientallen 2e en 3e podiumplaatsen Nationaal en Internationaal; 2015 was een zeer succesvol jaar voor de judoka’s van TopJudo Amsterdam.

Maar de judoka’s van TopJudo Amsterdam willen MEER!! Vrienden van TopJudo Amsterdam helpen de dromen van de judoka’s waar te maken!

Al vanaf  €25,- per jaar wordt u al lid van de Vrienden van Topjudo Amsterdam en draagt u bij aan extra (inter)nationale wedstrijden en trainingsstages. 

 

Vriend worden… Meldt je aan via de vrienden van pagina in het menu