Sinds 2010 komen bij TopJudo Amsterdam succesvolle judoka’s uit de regio samen om zich te ontwikkelen tot internationale topjudoka’s.

De trainers en het bestuur zijn ontzettend trots op de prestaties binnen deze groep. Zeker nu de Judobond heeft besloten om de 17-jarige Emiel Jaring te selecteren voor de Jeugd Olympische Spelen (EYOF) die plaatsvinden in Györ Hongarije van 23-29 juli en het WK -18 in Santiago de Chili dat plaatsvindt van 9 t/m 13 augustus.

Om Emiel tijdens het WK optimaal te ondersteunen én coachen willen wij trainer Kai ook naar Chili laten afreizen. Voor Emiel wordt het ticket betaald door Judobond, maar voor Kai niet. Hiervoor zoeken wij sponsoren. Dus bent u, of kent u iemand die jonge topsporters een warm hart toedraagt, en de reis van Kai naar Chili mede mogelijk kan maken: laat het ons weten!

Niet alleen voor Emiel maar ook voor Kai is deelname aan het WK een enorme leerzame ervaring. Deze ervaring is van grote waarde voor de judoka’s van Topjudo Amsterdam. Samen op weg naar de Top!

We vragen iedereen  -ook de ouders- de bijgevoegde flyer zoveel mogelijk te verspreiden onder familie, vrienden, werk en via de sociale media.

Gooi meester Kai naar Chili