TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Teambuilding @Amsterdamse bos

Omdat het mooi weer was, we weer in onze dojo bij de Alo/Hva mogen vanaf deze week en natuurlijk vanwege de Teambuilding trokken we afgelopen zaterdag en zondag naar het Amsterdamse bos🌲🌳.

De -12 op zondag onder aanvoering van meester Justin en de oudere jeugd een dag eerder onder leiding van (ja, van wie eigenlijk) renden, klommen, tilden, zwommen en worstelden onze judoka’s als Ruska in zijn beste dagen. De finish was too close to call dus bleef er maar een vraag onbeantwoord, was het nou teambuilding of gewoon een ander woord voor conditietraining.

Vanaf deze week zullen we ons oude vertrouwde weekrooster weer volgen:
Maandag 17.30 - 19.00u -15
Maandag 19.00 - 20.30u -18/-21

Donderdag 17.30 - 18.45u -12
Donderdag 18.45 - 20.30u -15/-18/-21

⛩ Adres ALO/Hva: dr. Meurerlaan 8

Daarnaast zullen er ook de komende periode zowel door de weeks als in het weekend extra activiteiten worden georganiseerd. Hou daarvoor vooral de mail of de app in de gaten.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Succes op Jeugdtoernooi -15 Nijmegen

Na een wedstrijdloze periode van meer dan een halfjaar mochten onze judoka’s zondag 13 september eindelijk weer eens hun fighting modus aanzetten. Tijdens het jeugdtoernooi van Judoacdemie Nijmegen werd een op een Coronaproof manier gevochten door steeds twee gewichtsklasses (een per mat) in de zaal toe te laten. Naast het enthousiasme van het weer mogen, namen we natuurlijk ook weer prijzen mee naar de Randstad.
🏅Kaya en Siphie
🥈Xanne
🥉 Marissa, Taizo, Thijmen

Iedereen van harte met het weer mogen judoen💪💪
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
TJA start seizoen in stijl⛩💪⚡️🥋

Na een aantal weken van voorbereiding hebben we het seizoen met de -15/-18 en de -21 weer afgetrapt met onze jaarlijkse trainingsdag op zondag 30 augustus.

Vanaf heden trainen we weer op de normale dagen (ma en do) en zal er daarnaast door alle groepen extra worden getraind op zaterdag. Hou je mail en de app goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom wedstrijden, de juiste locatie en tijden.

Wil je ook graag eens mee trainen, of heb je andere vragen stuur ons dan vooral een PM of een mail via john@topjudoamsterdam.nl

Op naar weer een mooi seizoen!!
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Mooi artikel over onze buren A.A.C Hercules Amsterdam, waar wij al meerdere malen te gast zijn geweest met de judoka's.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Conditietraining verplaatst:

In verband met het mooie weer wordt de conditietraining van vanavond verschoven naar morgen (dinsdag 11 augustus) ochtend om 10 uur.

We verzamelen bij de trappen van Nemo: Oosterdok 2, Amsterdam.

Na afloop van de training kunnen we zwemmen, dus neem naast je hardloop schoenen en een korte broek en shirt ook je zwemkleding en een handdoek mee.

Meldt aub even in de app aan of je er morgen ochtend bij bent.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Belangrijke info voor onze judoka’s.