TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Ook de jongste TJA telgen zitten niet stil. Goed bezig strijders!
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
TOPJUDO AMSTERDAM IN LOCKDOWN WEEK 2

De judoka's van TopJudo Amsterdam zitten thuis maar niet stil. Ook deze week is er "gewoon" hard doorgetraind in en om huis. Goed bezig jongens en meiden ga zo door! Fijn weekend allemaal en op naar een nieuwe trainingsweek.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
TOPJUDO AMSTERDAM IN LOCKDOWN WEEK 1

Als het niet gaat zoals het dan moet het maar zoals het gaat! De afgelopen week zijn de judoka's zelf aan de bak geweest met het TJA coronaschema voor thuis, hardlooprondjes in de buurt en via diverse online trainingen. Dank voor al jullie foto's en video's, blijf deze vooral sturen zo houden we de sfeer er goed in! Fijn weekend allemaal en op naar een nieuwe trainingsweek.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
EMIEL JARING KAMPIOEN VAN NEDERLAND

Na de nationale titel bij de cadetten (-18 jaar) drie jaar geleden, mag oud-TJA topper Emiel zich sinds afgelopen zaterdag ook Nederlands Kampioen bij de junioren (-21 jaar) noemen. In het lichtgewicht tot 60 kg was Emiel oppermachtig en werd alle trainingsarbeid beloond met goud. Prachtige prestatie Emiel en uiteraard blijven we je vanuit Amsterdam volgen!

In hetzelfde gewicht deed ook Gabriel Melendez het als -18 jonkie niet onverdienstelijk. Gabriel stond 5 partijen op de mat en eindigde op de 7e plaats. Zoë de Jong wist één partij te winnen en eindigde als 9e in de klasse tot 57 kg. Iwan Bekedam en Jimme van der Leij moesten twee keer verlies incasseren dit NK.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
NK -18

Op zaterdag 29 februari vonden de Nederlandsekampioenschappen tot 18 jaar plaats. Een geweldige atmosfeer oa door de passie, vechtlust, techniek waarmee de judoka's elkaar proberen af te troefen maakt dit altijd een mooie gelegenheid om je te meten met je leeftijdsgenootjes in de rest van Nederland.

Net als de rest hadden ook onze cadetten zich optimaal geprepareerd om zich van hun beste kant te laten zien, maar ondanks een hoop mooie punten en gewonnen wedstrijden werden erg geen medailles mee terug genomen uit het schone Den Haag.

Een domper en dus er rest ons niets dan onze wonden te likken en beter te worden 💪💪💪
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam is met Marissa Meijn.
Succes op DK -18

Vandaag vonden de voorrondes voor de Nederlandse Kampioenschappen -18 plaats in Beverwijk. Door vakantie en blessures verschenen we helaas niet op oorlogssterkte aan de streep, maar de judoka's die de weg hadden weten te vinden vochten voor wat ze waard waren.

Met als resultaat:
🥈was er voor Marissa Meijn (Hikari), Jona Visser (JAA)
🥉was er voor Mirthe Mollink en Wessel de Graaf (Js van Heest) , Michael Fish (JAA)

Lou Magis (JCL) en Tiemo Karssen (Gietelink) hadden het geluk niet aan hun zijden en verloren de strijd om het brons.

Gabriele Melendez (JAA) was als Nederlandskampioen automatisch geplaatst wat het aantal deelnemers aan de NK op 29 februari op 6 brengt.

Judoka's van harte gefeliciteerd en succes op de NK💪