TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam heeft een bericht gedeeld.
De Grote Club actie 20219

Het worden er steeds meer en inmiddels hebben Thijs, Kiki, Xanne, Kaya en Indy al hun loten verkocht💪💪 Wie volgt?

Zet ook je beste beentje voor en verkoop net als deze stoere kanjers je loten aan opa, oma, buurvrouw/buurman, juf/meester en natuurlijk alle andere fans die jou en TopJudo Amsterdam een warm hart toe dragen.

Heb jij ook al je loten verkocht meld het ons dan zo snel mogelijk.

Succes!!
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Samen trainen, Samen beter worden

Als afsluiting van de seizoensvoorbereiding hebben we dit weekend met een kleine selectie deel genomen aan het Trainingskamp in Nijmegen. Naast bloed, zweet en tranen hebben we uiteraard ook weer wat af gelachen en is er veel geleerd bijvoorbeeld onderleiding van Olympischjudoka Jeroen Mooren

Vanaf morgen beginnen we weer met een volledig programma op de Hva/Alo en het RTC/NTC.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Mooie groep vanavond in het Amsterdamse Bos! Weer hard gewerkt aan de conditie voor het nieuwe seizoen. En dat op een historische dag waarop Noel van ‘t End de eerste Nederlandse wereldkampioen werd in tien jaar tijd.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Trainingsdag TopJudo 2019

Vandaag is het seizoen 2019-2020 officieel geopend met de trainingsdag in Landsmeer, voor het 2e jaar op rij dus we mogen alweer voorzichtig spreken van een nieuwe traditie. De judoka’s mochten weer flink aan de bak (maar dat was natuurlijk geen probleem voor iedereen die in de vakantie netjes zijn krachtschema heeft bijgehouden). ‘s ochtends was er een techniek- en een conditietraining.

Na de lunch stond er randori op het programma. Tussen de bedrijven door werden judoka’s en ouders geïnformeerd over de plannen voor komend seizoen. Goed om te zien dat iedereen er weer zo veel zin in heeft, dat hebben wij namelijk ook!

Op naar een mooi nieuw seizoen, namens alle trainers en bestuur van TopJudo Amsterdam. Met dank aan Judoclub Landsmeer voor het gebruik maken van de dojo!
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Ouderwets bikkelen gisteren in het Amsterdamse Bos. Heuvel op, heuvel af, het gaat wel maar niet vanzelf! Morgen in Landsmeer openen we het seizoen officieel, maandag gaan we verder met conditie opbouwen in het bos.
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Het seizoen is weer begonnen.

Vanavond trainen we om 18.30 weer in het Bos en as zondag is de gezamenlijke seizoensopening in Landsmeer.

Tot dan!!