TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
We kunnen terugkijken op een mooi seizoen. Kijk vooral de video om te zien wat een moois we allemaal hebben beleefd:

https://gopro.com/v/y8E191Q2m6EgB
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
Soms is het leven als topjudoka zo slecht nog niet. Zon, zee en... randori op de EJU trainingsstage in Alicante.
TopJudo Amsterdam
EJU Training Camp Alicante 2019 | HIGHLIGHTS
Welcome to Alicante! EJU Training Camp, From 1st to 5th July #JudoAlicante2019 #SomosJudoEspaña
youtube.com
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
TJA wint medailleklassement Sindelfingen⛩⚡️💪🔥

Het laatste toernooi voor een aantal judoka’s was dit jaar in Duitsland 🇩🇪. De meeste judoka’s vertrokken op vrijdag en na dik 7 uur rijden kwamen de judoka’s aan in Sindelfingen. Op zaterdag begon het toernooi voor de judoka’s onder de 15 jaar waar de regels anders waren dan in Nederland. Zo mochten de judoka’s geen schouderworpen op twee knieën, geen verwurgingen maar wel arm klemmen. Ondanks dat een aantal judoka’s een beetje van slag was gingen ze toch goed om met deze andere regels.

Eerst was het de beurt aan de dames van de -15 Kaya, Kiki, Sophie en Mirthe. Ze stonden alle vier super goed te judoën. Kiki won der eerste partij en stond daarna super goed ge knoken tegen een Française maar verloor nipt op een shido. Kaya, Sophie en Mirthe maakte een winstreeks van vijf partijen en wonnen daardoor alle drie het goud! Voor micheal was het een wat minderen dag hij begon vier uur te laat en dat was erg frusterend. Hij won zijn eerste partij nog wel maar is uiteindelijk 7de geworden. Bij de -21 deed Justin v Heest mee. Hij wist 4 partijen achter elkaar te winnen en won daar mee ook het goud.

Tijdens dag 2 kwamen de -18 judoka’s in actie en de goude dames van gister voor de tweede keer! Mirthe ook in de -18 en Sophie en kaya bij de -13. Sophie en kaya wonnen allebei 4 partijen en kregen voor de tweede keer het goud overhandigd! Kaya won ook nog is de stijlprijs en won daarmee een mooie tas! De -18 judoka’s hebben super geknokt voor Jona, Micheal en Mika S was het helaas niet voldoende voor een prijs. Gabriel stond goed te judoën maakte helaas een fout maar won uiteindelijk toch knap brons! Mika L heeft een mooie winstreeks gemaakt en won uiteindelijk het goud.

Uitslagen:
🥇Kaya Pannegieter (2x), Sophie Mollink (2x), Mirthe Mollink, Mika Leysner en Justin van Heest
🥉Gabriel Melendez

Als klap op de vuurpijl wonnen wemet deze uitslagen ook nog eens het overall medaille klassement. ⛩🏆
Kortom ook in Sindelfingen (en de 170 andere clubs die mee deden) weten ze nu waar Amsterdam ligt. Een super weekend dus in Duitsland!
Alex en Maria super bedankt voor het coachen! (En Justin voor het verslag)
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam heeft een video gedeeld.
Op de valreep van dit seizoen nog een bijzondere ereplaats voor Mats. In de internationale “throw to Tokyo” wedstrijd won hij zilver in de categorie “techniek” met een prachtige voetveeg. Dat leverde hem helaas net geen ticket naar Tokyo op, maar wel een T-shirt én oneindige roem!
TopJudo Amsterdam
IJF - International Judo Federation
Want to know who won in Technique category? Watch the video now! *Results are announced by Kodokan Institute. Gold winner will go to Tokyo #JudoWorlds for free, silver and bronze are getting T2T t-shirt. #judo #t2t #ippon #sport
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam
In het Pinksterweekend werd er gestreden op het Kaizen toernooi in Limburg. In een sterk bezet internationaal deelnemersveld werd Mirthe kampioen🥇. Wessel, Kaya, Sophie en Mika L kregen allemaal het brons🥉 omgehangen. Gefeliciteerd! Ook alle andere deelnemers hebben weer belangrijke ervaring opgedaan. Alex en Maria bedankt voor het coachen!
TopJudo Amsterdam
TopJudo Amsterdam is met Justin Van Heest.
Meester Justin is geslaagd voor de 3e dan judo en voor zijn opleiding judoleraar-B. Goed bezig Justin!